De bästa ställena att gå i pension i Medelhavet

Portugal är ett Medelhavsland som erbjuder de bästa pensionsalternativen. Medelhavslandet är känt för sitt varma klimat, vackra landskap och vänliga människor. Prisvärd sjukvård och måttliga bostadskostnader gör det till ett utmärkt val. Portugal är ett utmärkt val för dem som vill leva i en högkvalitativ, prisvärd livsstil. Portugals klimat gör det idealiskt för friluftsliv. Nedan följer de bästa pensionärsområdena i Medelhavet.

Levnadskostnader är ett stort problem för dem med fast inkomst. US News bryter ner de mest prisvärda platserna att gå i pension. Rankningen Bästa ställen att gå i pension tar hänsyn till bostadskostnaden. Dessa faktorer hjälper oss att begränsa vår lista över de bästa pensionärsdestinationerna. När vi har begränsat vår lista är det dags att välja den bästa staden för oss. Nedan följer några städer med låga boendekostnader. Vi hoppas att du kommer att överväga en av dessa städer.

Costa Rica är ett utmärkt val för pensionärer. Costa Rica var det första landet som erbjöd pensionärer ett omfattande paket med förmåner. Costa Rica är ett tropiskt paradis med sandstränder, bra sjukvård och en hälsosam kost. Det är också känt som Schweiz i Centralamerika. Costa Rica fick också sin armé avskaffad 1948, vilket gjorde det till en utmärkt plats för pensionärer. Det är också lättillgängligt från Miami.

Det finns många anledningar att gå i pension i Karibien. Medan de flesta pensionärer stannar kvar i sina hem eller flyttar inom samma land kan livskvaliteten på vissa platser vara bättre. Att flytta utomlands kan ha många fördelar, men det kan också förbättra ditt livskvalitet. Det här är de bästa 12 platserna att gå i pension i Amerika, liksom sex utomlands. Vad väntar du på att göra? Dessa platser kommer att göra dina pensionsdrömmar till verklighet.

Ett annat bra resmål för pensionärer är Panama. Nationen är långt ifrån orkanbältet och har ett milt tropiskt klimat som dämpas av Stilla havet och Karibiska havet. Det är känt för sin säkerhet och vänliga människor. Panama har ett bra medicinskt system och en modern infrastruktur. Det här är bara några av de fantastiska platserna att gå i pension. Det blir svårt att välja bara en, så se till att du kontrollerar dem alla! Resultaten kan överraska dig!

Virginia är hem för stränder och berg. Detta tillstånd erbjuder ett brett utbud av utomhusäventyr och en lugn, lugn pension. Virginia Creeper Trail är en naturskön 35 mil lång vandring genom vacker natur. Du kan också spela golf på ett antal lokala golfbanor. Du hittar många golfbanor i Augusta, Georgia, där du kan koppla av på stranden.