Fastighetsplanering: Skattekonsekvenser, mottagarbeteckningar och kostnader

Det finns flera steg inblandade när det gäller fastighetsplanering. Läs mer om skattekonsekvenserna, förmånsbeteckningar samt kostnaderna för fastighetsplanering. När du har gjort en fastighetsplan kan du granska den regelbundet. Det här är några användbara tips. Du bör också överväga hur ofta du behöver uppdatera den. Du bör i allmänhet uppdatera den efter betydande livsförändringar som äktenskap, skilsmässa eller födelse av ett barn.
Steg i samband med fastighetsplanering

Fastighetsplanering avser skapandet av juridiskt bindande dokument, verkställbara planer och andra arrangemang som kommer att fastställa vem dina förmånstagare kommer att vara vid din död. Dina önskemål kommer att uppfyllas som du tänker. Dokument kommer att förberedas som beskriver hur tillgångar kommer att fördelas mellan dina nära och kära. Oavsett hur stor eller liten din egendom är, är fastighetsplanering ett viktigt steg för att säkerställa att din älskade får vad de förtjänar.
Fastighetsplanering kan få skattekonsekvenser

Medan Internal Revenue Code täcker de viktigaste skattefrågorna i fastighetsplanering, kan lagarna i enskilda stater påverka hur din plan kan genomföras. Du kan behöva överväga de statliga lagar som påverkar hur företag startas eller reglerna för arv. Det är viktigt att utvärdera skattekonsekvenserna för din plan. Även om retroaktiva skattelagar verkar osannolika är det en bra idé för fastighetsplanering att undersöka om några ändringar bör göras före 2021.
I fastighetsplanering utses förmånstagare

Mottagarbeteckningar är mycket användbara men kan också vara förvirrande för kunderna. Låt oss anta att Mary har tillgångar på 2 miljoner dollar och vill ge 1 000 000 dollar till vart och ett av sina barn. Även om hon har en utmärkt advokat är hon inte säker på hur hon ska genomföra sina önskemål. Hon är inte säker på hur hennes barn skulle reagera på de oärliga. I sådana situationer är det viktigt att informera dina barn om dina avsikter och ge så mycket information som möjligt.
Kostnad för fastighetsplanering

Den genomsnittliga fastighetsplaneringskostnaden är mellan $ 1500 och $ 3,000. Den genomsnittliga kostnaden för fastighetsplanering är mellan $ 1,500 och $ 3,000. Allt beror dock på hur komplex eller detaljerad din plan är. Kostnaderna kan variera från hundratals till tusentals dollar. En grundläggande fastighetsplan kan kosta några hundra dollar, medan andra kommer att spendera hundratals dollar på en advokat. En avancerad plan kan vara värt att överväga om du har miljontals dollar att distribuera. Detta kommer att resultera i en högre kostnad än den genomsnittliga individen.
Hur man undviker att göra misstag vid fastighetsplanering

När det gäller fastighetsplanering finns det några vanliga misstag du bör undvika. Varje fastighetsplan kommer att ha sina egna unika svagheter, men de delar alla några gemensamma egenskaper. Medan en plan med stora brister är mer sannolikt än en som inte är det, är det mindre troligt att göra misstag. En plan som inte är lika omfattande är mer sannolikt att inte ha någon. Följ stegen nedan för att säkerställa att din fastighetsplan är så idiotsäker och säker som möjligt.